Virya Yoga & Yoga Grace

Ölands YogaStudio


Malin är examinerad Viryayogalärare och brinner för att lära ut hur Du på ett behagligt och samtidigt effektivt sätt får en starkare, smidigare och mer balanserad kropp och själ.


PRIVAT BOKNING

Grupp Från 800 kr


Våren 2020

Terminstart vecka 4. 


Yoga - Öland Spirar

Skön morgonyoga 9.30-10.45.

Endast 120 kr / person!


Virya Yoga

Onsdagar 18.30-19.45

Kurspris (15 ggr) 1800 kr.
10-klipp 1400 kr. Förbokas.
Drop-in 150 kr / gång. Förbokas.


Sköna stärkande flöden och asanas med andningsövningar och avslappning. Med fokus på funktionell rörlighet; styrka och rörlighet i skonsam kombination samt närvaro / Mindfulness.Yoga Grace

Tisdagar 9.30-11.00

Kurspris (18 ggr) 2160 kr.  
Drop-in 150 kr / gång. Förbokas.


Enkel, mjuk flödande yoga med individuella anpassningar. Vi använder delvis stol och vägg som stöd. Med andningsövningar och avslappning. Fokus på närvaro / Mindfulness. 
Reducerat pris till studenter m fl. Hör med Malin, om du har särskilt behov av nedsatt kurspris. Du kan också dela upp betalningen.


Kursavgift betalas till

Bankgiro 5639-6823, eller

Swish 123 668 99 62. Skriv namn och dag.Anmäl dig till malin@kollberggarden.se


Yoga är hälsa för kropp och själ


Yogaträning ger dig starkare och smidigare kropp. Av yoga mår du bättre både kroppsligt och själsligt.


Yoga lär dig också bra andningsteknik och hur du uppnår ett tillstånd där du får mer energi. Du kommer bli spänstigare, se mer positivt på livet och få ett mer fridfullt sinnelag.


Yoga är en livsfilosofi, inte en religion. Kunskapen om yoga är mångtusenårig men har utvecklats mycket genom åren och utvecklas än idag. Yoga betyder union och syftar på att förena kroppen och själen. Det handlar om att bli hel och om att vara i nuet. I dag finns flera hundra olika yogaformer. Det är bara att prova sig fram till det som passar just Dig.


Virya Yoga


Viryayoga är en dynamisk yogaform med biomekanik i fokus för trygg och säker yoga, där yogaserierna ger en rolig och inspirerande yogaträning. Dessutom får du med dig små filosofiska tankekorn som ger näring för själen.


Viryayoga är utvecklad av ett team med sjukgymnast och idrottsnaprapat och genomtänkt i minsta detalj.


Virya är uppgyggt av tio moduler, som ingår av varierande längd i alla klasser. Hela kroppen får sin del varje klass.


Klassen inleds med en stunds mindfulness i form av någon andningsövning. Och vi avslutar med avslappning eller enklare meditation.


Copyright © All Rights Reserved