Yogaretreat - Livia

Skicka Din Bokningsförfrågan

 
 
 

FÖRSOMMAR – YOGARETREAT MED LIVIA WANNTORP (Yoga World)

PÅ MAGISKA ÖLAND! 7-9 juni,  KOLLBERGGÅRDEN


Smygstarta ditt sommarlov genom att ta hand om dig med hälsosam yoga och rörlighetsträning, meditation, närhet till natur och god mat!


Vi träffas på mysiga Kollberggården fredag den 7 juni och inleder helgen tillsammans med en skön yogaklass där mjuka förflyttningar mellan yogapositioner skapar nästan ett meditativt tillstånd. Kvällen bjuder på en läcker middag med vegetarisk ton.


Lördagsförmiddagen ägnar vi åt att utforska hur vi med hjälp av yoga kan öka rörligheten och styrkan i ryggen genom Workshopen ”Yoga och rygg”. Efter en skön lunch ute i solen, har du möjligheten att koppla av i naturen (försommaren på Öland är ju fantastisk!), läsa, gå promenad eller varför inte ta en lektion i ridning eller rida på tur. Kvällen bjuder på ännu en lång yogaklass där vi integrerar och tillämpar förmiddagens förvärvade kunskaper om rygghälsa.

På söndagsmorgon dyker vi in i höfternas rörlighet och styrka i workshopen ”Hips don’t lie – yoga för större frihet i höfter”. Vi avslutar med mysig lunch tillsammans.


Hur låter detta? Kommer du?


Frågor Här nedan har du retreatens detaljer och du får gärna höra av dig till Livia – liviwann@gmail.com för frågor om programmet och till Kollberggården malin@kollberggarden.se – för praktiska frågor.


När: 7-9 juni 2019.

Var: Kollberggården, Kleva 108, Mörbylånga

För vem: ALLA som vill inleda sin sommar med att ta hand om sig själva, vill lära sig mer om kroppen och yoga, och som vill låta sig inspireras! Inga förkunskaper om yoga, Livia anpassar klasserna och workshops efter varje deltagare!


Priset för hela retreaten är 3900 kr. Boka-tidigt-pris, senast 7 april 3500 kr.

Detta ingår:

*Övernattning i tvåbäddsrum eller trebäddsstuga.

*Workshop: Yoga och Rygg (teori och praktik).

*Workshop: Hips don’t lie -yoga för större frihet i höfter (teori och praktik).

*Två stycken Master klasser – dynamisk flow yoga och somatiska meditationer (90 min var).

*Två frukostar.

* Två luncher

*Två middagar.

*Te och kaffe, nötter och annat plock

Utespa med vedeldad bastu och jacuzzi.


LIVIA WANNTORP: Livia är Certifierad Viryayogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance och genom kurser, workshops och klasser lär hon ut en typ av yoga där övergångar mellan positioner har större betydelse än själva slutpositionerna. Genom upprepade långsamma rörelser och ökad kroppsmedvetenhet, kan hennes yoga vara till hjälp vid rehabilitering dels från fysiska skador, och dels från utmattning. Vid sidan av detta har hon också utvecklat en egen yogaflowklass som hon kallar för Body Mind Flow Yoga. Livia driver sitt yogaföretag Livia fitness och skriver artiklar och bloggar för Yoga World. 

En stärkande yoga är den yoga som du anpassar till din kropp och inte tvärtom! ”Feeling in the asanas through mindful movement” är hennes motto.


KOLLBERGGÅRDEN: är en lantlig liten kursgård belägen i Mörbylångadalen, mellan det exotiska "Stora Alvaret", "Nunnedalen" och "Kalmarsund". Omgivande natur är unik och varierande. Gården är kärleksfullt renoverad, med hänsyn till miljö och med visionen att knyta samman familjens mål och mening med livet. Vi vill dela med oss av vår gård, bjuda in till vila och återhämtning, personlig utveckling och möte med islandshästen.

Hos oss bor ni lantligt, mysigt och lugnt på vacker hästgård med egen yogastudio, utespa och vedeldad bastu. Välkomna hälsar familjen Kollberg!


Önskar du delta bara på en workshop?

Om du inte kan delta hela helgen har vi ett fåtal platser till deltagare på enbart workshop.

Pris för varje Workshop: 450 kr.Hjärtligt Välkomna!Copyright © All Rights Reserved