Yogaretreat - Livia

Skicka Din Bokningsförfrågan

 
 
 
 


LIVIA WANNTORP är Certifierad Viryayogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance och genom kurser, workshops och klasser lär hon ut en typ av yoga där övergångar mellan positioner har större betydelse än själva slutpositionerna. Genom upprepade långsamma rörelser och ökad kroppsmedvetenhet, kan hennes yoga vara till hjälp vid rehabilitering dels från fysiska skador, och dels från utmattning. Vid sidan av detta har hon också utvecklat en egen yogaflowklass som hon kallar för Body Mind Flow Yoga. Livia driver sitt yogaföretag Livia fitness och skriver artiklar och bloggar för Yoga World. 

En stärkande yoga är den yoga som du anpassar till din kropp och inte tvärtom! ”Feeling in the asanas through mindful movement” är hennes motto.


KOLLBERGGÅRDEN är en lantlig liten kursgård belägen i Mörbylångadalen, mellan det exotiska "Stora Alvaret", "Nunnedalen" och "Kalmarsund". Omgivande natur är unik och varierande. Gården är kärleksfullt renoverad, med hänsyn till miljö och med visionen att knyta samman familjens mål och mening med livet. Vi vill dela med oss av vår gård, bjuda in till vila och återhämtning, personlig utveckling och möte med islandshästen.

Här bor ni lantligt, mysigt och lugnt på vacker hästgård med yogastudio, utespa och vedeldad bastu. Välkomna hälsar familjen Kollberg!


Önskar du delta bara på en workshop?

Om du inte kan delta hela helgen har vi ett fåtal platser till deltagare på enbart workshop.

Pris för varje Workshop: 450 kr.Hjärtligt Välkomna!Copyright © All Rights Reserved