Yoga & Träningshelg - My Martens

Skicka Din Bokningsförfrågan

 
 
 
 

Yoga och Träningshelg

Med My Martens & Malin Kollberg


Lördag 15 juni– Söndag 16 juni

Pris 2995 kr, inkl. kost & logi

Eller 1995 kr, inkl. måltider, ej boende

Liten grupp om max 20 deltagare. Boka Din plats direkt!


Låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på en lantlig Kursgård bara för vår lilla grupp. Med hästar att gosa med, bara titta på eller rida om det lockar! Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av My Martens och Malin Kollberg.

Helgen passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor. Tränad eller otränad. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kom som du är. Vi anpassar yogan och träningen utifrån dig personligen. Är du redan erfaren och vill ta din träning till nästa nivå så självklart hjälper vi dig med det.


My Martens är känd från TV3 och som en av sveriges största livstilsbloggare. Hon är en hälsoinspiratör som omvandlade sin hobby till professionellt yrke, efter övervikt och utmattningsdepression, och brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Du hittar henne som krönikör i olika hälsomagasin och hon är även utbildad personlig tränare, coach och har jobbat med träningsresor och bootcamp sedan 2014. My tar dig ut på träning, individuellt anpassad utifrån dina erfarenheter och kommer att dela livserfarenhet direkt från sitt hjärta.


Malin Kollberg är en driven egenföretagare och fyrbarnsmor, som också gjort resan från utmattningsdepression till att ha landat i en ny balans i livet. Malin är i grunden miljöengagerad civilingenjör som när hon blev mamma sadlade om till ridinstruktör, och senare även yogalärare. Malin älskar att dela sin passion för yoga och ridning samt att bjuda på god vegetarisk mat. 


Helgen innehåller Utomhusträning, Yoga, Powerwalk till stranden, Utespa med Jacuzzi och vedeldad bastu, God mat, Övernattning, Goddie Bag och föreläsning med My.


Kosten är hälsosam, mättande och vegetarisk. Vår kock Lovar att du får ditt proteinbehov tillgodosett! Du bor i del av dubbelrum eller del i trebäddsstuga/lägenhet.


Vi varvar träning ute med skön yoga i vår vilsamma yogastudio.


Meddela eventuella allergier vid bokning.


Enkelrumstillägg 300 kr. (Enkelrum fördelas i mån av tillgång.)


Erbjudande - Bo en extra natt, fredag-lördag. Njut av kvällsyoga, vårt utespa, boende och goda frukost till specialpris 795 kr.


Ta med kläder för alla väder. Oftast skiner dock solen på Öland!


Hjärtligt Välkomna!Copyright © All Rights Reserved