Höstretreat - Livia

HÖSTRETREAT MED LIVIA WANNTORP (Yoga World)

PÅ MAGISKA ÖLAND! 15-17 November 2019


Breath & Relax! En höstretreat vid vackra Kollberggården!
Välkommen till en helgretreat där du får återhämta dig och samla kraft innan långa vintern! Du får ta hand om dig själv, både kroppen och själen, genom att praktisera slow Virya Yoga flow och restorative yoga, lära dig mer om att andas medvetet (Pranayama), meditera och utöva mindfulness genom naturvandring.
Vi träffas och bor vid lantliga och rofyllda Kollberggården på Öland där vi också äter hemlagad vegetarisk mat och umgås i en mindre grupp (begränsade platser!).
Vid gården finns det dessutom möjlighet att boka turridning. Och här finns ett utrespa med vedeldad bastu & jacuzzi.


I retreaten ingår:

2 kvällsyogaklasser i Virya flow slow och Restorative yoga
1 morgonyogaklass i Virya flow slow
Nya workshopen Breathing!
Naturvandring med mindfulness
Kost & Logi Fredags middag - Söndags lunch.
Utespa med Jaccuzzi & Vedeldad bastu

Övernattning i tvåbäddsrum eller trebäddsstuga.
Utespa med vedeldad bastu och jacuzzi.


Pris 3900 Kr
Boka-tidigt erbjudande 3500 Kr, fram till 201909015


Frågor Här nedan har du retreatens detaljer och du får gärna höra av dig till Livia – liviwann@gmail.com för frågor om programmet och till Kollberggården malin@kollberggarden.se – för praktiska frågor.


När: 15-17 november 2019

Var: Kollberggården, Kleva 108, Mörbylånga

För vem: ALLA som vill ta hand om sig själva, vill lära sig mer om kroppen och yoga, och som vill låta sig inspireras! Inga förkunskaper om yoga, Livia anpassar klasserna och workshops efter varje deltagare!LIVIA WANNTORP: Livia är Certifierad Viryayogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance och genom kurser, workshops och klasser lär hon ut en typ av yoga där övergångar mellan positioner har större betydelse än själva slutpositionerna. Genom upprepade långsamma rörelser och ökad kroppsmedvetenhet, kan hennes yoga vara till hjälp vid rehabilitering dels från fysiska skador, och dels från utmattning. Vid sidan av detta har hon också utvecklat en egen yogaflowklass som hon kallar för Body Mind Flow Yoga. Livia driver sitt yogaföretag Livia fitness och skriver artiklar och bloggar för Yoga World. 

En stärkande yoga är den yoga som du anpassar till din kropp och inte tvärtom! ”Feeling in the asanas through mindful movement” är hennes motto.


KOLLBERGGÅRDEN: är en lantlig liten kursgård belägen i Mörbylångadalen, mellan det exotiska "Stora Alvaret", "Nunnedalen" och "Kalmarsund". Omgivande natur är unik och varierande. Gården är kärleksfullt renoverad, med hänsyn till miljö och med visionen att knyta samman familjens mål och mening med livet. Vi vill dela med oss av vår gård, bjuda in till vila och återhämtning, personlig utveckling och möte med islandshästen.

Hos oss bor ni lantligt, mysigt och lugnt på vacker hästgård med egen yogastudio, utespa och vedeldad bastu. Välkomna hälsar familjen Kollberg!


Önskar du delta bara på en workshop?

Om du inte kan delta hela helgen har vi ett fåtal platser till deltagare på enbart workshop. 450 kr.Hjärtligt Välkomna!Skicka Din Bokningsförfrågan

 
 
 

Copyright © All Rights Reserved