Dansretreat 31 aug. - 1 sept.

Dansretreat - LadyLead

Välkommen till LadyLead!


Den 31/8 - 1/9 är du välkommen till LadyLead - avancerad foxkurs för kvinnor som både för och följer på Kollberggården på Öland!


Den här kursen vänder sig till dig som är kvinna och har erfarenhet av att både föra och följa. Du har gått en grundkurs tidigare, eller så har du dansat mycket socialt och övat på båda rollerna. Vi räknar med att du kan grunderna i fox, både som förare och följare, när du kommer till kursen.


Under helgen får du möjlighet att utveckla dina danskunskaper och skapa mer känsla och variation i din fox! Målet är att du ska utvecklas, främst som förare, och att du ska känna dig mer säker i att föra i olika sammanhang. Kursen kommer att innehålla både musikalitet, teknik och tempovariationer!


Tillsammans upplever vi dansen och Öland på sensommaren! På Kollberggården finns det tillgång till mysigt boende, utespa med jaccuzzi och vedeldad bastu, vacker omgivning och tid för att rida islandshästar för den som önskar!


Det blir en fantastisk helg full av dans, umgänge, inspiration och rekreation! Välkommen till en härlig upplevelse tillsammans med oss på Happy!


Ledare:

Kursen leds av Johanna Lindborg. Johanna älskar att dansa och är uppvuxen med dansband! Hon har dansat bugg, foxtrot och gammeldans sedan barnsben. Efter några års uppehåll från dansen fann hon foxen 😍 för fem år sedan. Hon fastnade totalt för känslan, inlevelsen, glädje och energin dansen ger!


Johanna både för och följer i foxen och tycker om att kunna växla mellan rollerna. Att skapa variation och mysig känsla genom tex tempoväxlingar är något som ligger henne varmt om hjärtat, både i lugna och lite snabbare låtar. Johanna lär ut fox på ett positivt och inspirerande sätt - alltid med ett bubblande skratt nära till hands!


Pris:

Paketpris för kurs med övernattning och helpension:

Early Bird, boka före den 1 april – 2199 kr

Middle Bird, boka före den 1 juni – 2350 kr

Late Bird, boka före den 1 augusti – 2600 kr


I helpension ingår följande:

· En övernattning

- En frukost

· Två luncher

· En middag

· Fika

· Lakan och handdukar

· Gratis tillgång till utespa med med jaccuzzi och vedeldad bastu


Obs! Begränsat antal platser!


Pris enbart kurs: 1550kr

Obs! Lunch och fika beställs då från Kollberga av gästen själv och betalas direkt till dem.


Anmälan är ÖPPEN:

https://www.kalmarhappydance.com/boka-kurs-haer/ladylead-avancerad-foxkurs-f%C3%B6r-kvinnorCopyright © All Rights Reserved